Για την πιο Ευτυχισμένη μέρα της Ζωής σας

Πολλές μελλόνυμφες όταν αρχίζουν την αναζήτηση του νυφικού τους μπαίνουν στην σκέψη για το εάν θα ενοικιάσουν το νυφικό που θα επιλέξουν ή θα το αγοράσουν. Εκτός από τα δύο αυτά ζητήματα, σημαντικό είναι να αποφασίσουν εάν ενδιαφέρονται να επιλέξουν ένα ήδη έτοιμο νυφικό – πιθανότατα με μικρές αλλαγές προσαρμογής – ή θα ξεκινήσουν την διαδικασία ραφής ενός νέου νυφικού, από την αρχή. Σε κάθε μια από τις 2 περιπτώσεις η επιλογή είναι δική σας.

Εμείς σας παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία που θα σας φανούν χρήσιμα και θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια περισσότερο σωστή απόφαση. Για τις μελλόνυμφες που σκέφτονται να ράψουν ένα νυφικό εξ’ αρχής για τον γάμο τους, είμαστε οι ειδικοί.

Στο ατελιέ μας ασχολούμαστε ειδικά με την κατασκευή του νυφικού εδώ και πολλά χρόνια. Τα υφάσματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των νυφικών προέρχονται από τα πιο εξειδικευμένα εργοστάσια παραγωγής haute couture υφασμάτων!

Είτε έχετε μια δική σας ιδέα ή δημιουργία που θέλετε να εκτελέσουμε, είτε μέσα από την επιλογή που θα κάνουμε μαζί, μπορούμε να αναλάβουμε την παραγγελία του νυφικού σας υπεύθυνα, ώστε να αποκτήσετε το νυφικό των ονείρων σας. Μια τέτοια επιλογή έχει την δική σας σφραγίδα μιας και το νυφικό σας αποκτά 100% τα δικά σας χαρακτηριστικά.

Επιπλέον η ραφή του νυφικού προτείνεται και σε περιπτώσεις που υπάρχουν σωματικές ιδιαιτερότητες και τα νυφικά φορέματα των έτοιμων σειρών δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν. Σε κάθε μια λοιπόν από τις περιπτώσεις το Ατελιέ μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί και να σας μεταμορφώσει σε μια τέλεια νύφη.